Ngotivasi anggota pikeun ngahontal tujuan anu séhat sareng ngungkulan tantangan hirup

Penduduk kami LAYANAN!

Individu, Kulawarga, Pasangan, & Grup

Phone Operator

Ngalangkungan panggunaan TELEHEALTH Services, urang SIA konseling ti kajauhan!

Smiling girls sitting at table in elemen

Perawatan Barudak Darurat

Archer Angels muka situs Perawatan Kulawarga Kulawarga Darurat Anu Dibebaskeun pikeun barudak "Pagawe Penting" sareng Respon Mimiti nalika COVID-19 wabah.

Soap

Pakakas Perawatan Kabersihan

Archer Angels ngadistribusikaeun Alat Perawatan Kabersihan ka anggota anu teu ngagaduhan jasa anu ngalaman kamiskinan di tengah COVID-19 Global Pandemiem.

Rujukan sareng sumber daya ditawarkeun sakumaha diperyogikeun

Konseling Jarak jauh sayogi sareng HIPAA Patuh Telehealth

Narima sadayana Mayor

Rencana Asuransi

Ngantosan sakedap

kali <15min

Janjian dilakukeun sateuacanna

 

LAYANAN Kaséhatan Méntal

Jam Operasi :

Senén - Kemis: 10:00 - 7:00 wengi

Jumaah - Saptu: 11:00 - 2:00 sonten

Archer Angels Family Services, LLC mangrupikeun prakték kaséhatan kabiasaan anu nyayogikeun individu rawat, pasangan, kulawarga sareng terapi kelompok. Kami tujuan pikeun ngabantosan populasi anu henteu pantes sareng saha waé anu milari jasa konseling ti kantor ieu.

Campur tangan anu disarankeun ngamajukeun penyembuhan pribadi, kamekaran sareng pamekaran anu tiasa dititénan ogé tiasa diukur. Archer Angels nungtun anggota pikeun nerapkeun parobihan anu positip, nungkulan tantangan hirup, ngahontal kamajuan anu berkelanjutan, anu khusus pikeun kabutuhan sareng tujuan.

Nyawang

Intervensional terapi museur dina ngarawat kabutuhan kaséhatan méntal, émosional, sareng paripolah. Pasén diubaran pikeun ngirangan rumah sakit, bui sareng perilaku résiko. Dukungan kualitas sareng sumber daya disayogikeun pikeun ningkatkeun kahirupan mandiri, katerampilan sosial, kamajuan pendidikan ogé stabilitas kauangan. Gaya hirup anu positip didorong pikeun memotivasi pamilon pikeun ngahontal tujuan anu séhat ogé nungkulan tantangan hirup.

Modalitas anu dianggo pikeun merangsang parobihan konstruktif kalebet terapi fokus-fokus, terapi dumasar-kakuatan, terapi perilaku kognitif, DBT, sareng manajemén amarah. Terapi maén, seni sareng musik diantarana bakal disayogikeun.

Nyawang

Pengawasan klinis & jasa Konsultasi pikeun ditambihan geuwat ...

Ayeuna nampi magang klinis - Punten kirimkeun pamundut ka: Rbelizaire@ArcherAngels.com

 

Nyawang

Nyawang

Love
Konseling Pasangan
Online counselling
Konseling Individu
Gospel Group
Konseling Grup
Remote Team Meeting
Terapi Telehealth & Jarak Jauh

Asuransi

Kami nampi rencana asuransi ieu

MBHP Real Logo.png
TUFTS Logo.jpg
BMC logo.jpg
BCBS logo.jpg
Unicare-logo.png
Harvard Pilgrim logo.png
Optum logo.jpg
united health care logo.png

ALAMAT

Alamat Surat: 337 Washington Street # 81631 Wellesley MA 02481

Loka jasa: 800 Boylston Street 16th Fl Boston MA 02199

Loka jasa: 75 Arlington Street, Suite 500 Boston, MA 02116

Telp: 617-249-4142

Fax: 855-420-6895

Nyawang

JAM Muka

Senén - Kemis: 10:00 - 7:00 wengi

Jumaah - Saptu: 11:00 - 2:00 sonten

Nyawang

75 Arlington Street, Suite 500, Boston MA 02116